Norsk
Blog

Farvel, Uncharted...

Skrevet av Tor Erik den 13 mai 2016 klokken 12:19

I fjor høst spilte jeg gjennom samlingen med PS4-versjonene av Uncharted 1-3. Jeg fryktet at dette ville trigge en enorm utålmodighet etter å spille Uncharted 4, men jeg var egentlig bare fornøyd med å ha gjenopplevd eventyrene. Kanskje har jeg en automatisk nødbrems på mitt indre hypetog, hvem vet?

Gjensynsgleden med Nathan og Sully var uansett stor da jeg satte 4-ern inn i 4-ern. Motion capture-arbeidet, detaljarbeidet i grafikken, det lette og naturlige manuset og de fantastiske stemmeskuespillerne gjorde at jeg ikke så bort ett eneste sekund under mellomsekvensene. Jeg vet ikke hvordan Naughty Dog klarer å skape så menneskelige personligheter i spill når så mange andre ikke for det til i det hele tatt, men jeg blir like fascinert hver gang jeg starter opp Uncharted - uansett hvilket spill i serien.

Foreløpig har jeg kun spilt gjennom syv kapitler, og selv om jeg liker alt jeg har sett så langt, så vegrer jeg meg for å spille for mye av gangen. Dette er tross alt det siste spillet i serien, og jeg føler at jeg skylder meg selv å strekke opplevelsen ut så lenge jeg klarer. Mine kollegaer kan skryte så mye de vil av flerspilleren, den kan ikke sammenlignes med selve hovedeventyret.

Uncharted 4 er fantastisk så langt, men det er samtidig veldig trist at det er farvel med serien.

Farvel, Uncharted...

Hæ? Vil Sony ha ett spill til? Ja, jo, jeg kan sikkert bli med på enda en runde.

HQ