Norsk
Blog

Noe er alvorlig galt

Skrevet av Tor Erik den 20 oktober 2016 klokken 11:48

Oppdatering:
Selve interessen på videodagen (altså da vi fikk den første traileren fra RDR2 og Switch) viser at dobbelt så mange var engasjert i Nintendo her på GR. Det var godt å se, og jeg skal være voksen nok til å innrømme at jeg tok feil. Heldigvis.

På den annen side hadde de første "bekreftelsene" på et nytt RDR en enorm oppslutning, så jeg vet ikke hvordan det ender opp når alle tallene legges sammen.

Opprinnelig tekst:
Forrige uke sluttet med at Rockstar begynte sin erting opp mot det som skulle bli en annonsering av Red Dead Redemption 2, og denne ettermiddagen kommer den første traileren. Vi vet av erfaring at de lager gode trailere (og spill), så folket er naturligvis spente på det de skal vise frem.

På den annen side har Nintendo endelig bestemt seg for å vise oss en kort teaser/trailer om deres kommende konsoll. En av bransjens største spillskapere og konsollprodusenter, sannsynligvis mer kjent enn både Xbox og Playstation blant folk som ikke spiller engang, skal vise oss en ny spillkonsoll - men likevel får det ikke like mye oppmerksomhet som spillutvikleren Rockstar.

Ja, Nintendo mistet mye av farten med Wii U, men de heter fortsatt Nintendo. De har fornyet spillbransjen flere ganger, og hvis alle (eller noen av) lekkasjene stemmer skal de gjøre noe nytt igjen!

Den umiddelbare responsen da Rockstart endret forsidebildet på Facebook, var ellevill ekstase. Folks interesse for et tredje spill i en serie er større enn den for en helt ny konsoll fra giganten Nintendo.

Som redaktør i Gamereactor er jeg naturligvis glad for at dere er interessert i Red Dead Redemption 2, men jeg synes det er trist at Nintendo ikke klarer å skape samme entusiasme. Jeg trodde faktisk at Nintendo fortsatt hadde en betydelig tyngde i spillverden, men håper at de klarer å omvende de som har avskrevet dem etter Wii U.

Forhåpentligvis vil de kommunisere denne konsollen bedre, og ikke minst servere flere storspill i løpet av dens første tre til seks måneder.

Noe er alvorlig galt

Kanskje det ville vært bedre med et litt mindre creepy bilde?

HQ