Norsk
Blog

Achievement Unlocked - Fit for Battle

Skrevet av Venom140 den 12 januar 2014 klokken 14:36

Er det rart at det kommer en sånn her blogg etter nyttår hvor alle vil starte på nytt? Nei, jeg sett mange som har begynt å trene nå etter nyttår som et nyttårsforsettelse. Jeg skjønner motivasjonen til folk og at de vil gjøre alt for å føle seg litt bedre, men jeg snakker ikke om mitt nyttårsløfte, fordi jeg har ingen. Jeg snakker om høsten min

Dette er min 100ende blogg!

Å være i et forhold med en jente som går på skole for å bli konditor tar virkelig på formen om man ikke passer den. Jeg passet selvfølgelig ikke på den og når forholdet var over så satt jeg der, singel, og tjukk. En liten kar på 1,74m og rundt 100kg, det er ikke bra. Jeg klarte så vidt å se mitt eget verktøy når jeg sto i dusjen. Det var ikke en god start for en 18 åring å være så overvektig. Jeg har alltid vært litt lubben og det, men har aldri plaget meg. Det å ha den fassongen jeg hadde da var helt forferdelig. 5. August begynte jeg på jobb, og jeg fikk utdelt en arbeidsbukse, så vidt den passet meg, og en jakke som også var stor, og den passet meg perfekt. Jeg hadde også vært nødt å kjøpe meg nye klær fordi jeg passet ikke 90% av klærne jeg hadde. størrelsene gikk i store L og XL og opp imot XXL til tider. Buksene var alt for små, så jeg fikk arvet en gammel bukse fra da min ste-far var skikkelig stor..

Når jeg hadde startet på jobb så hadde jeg med meg knekkebrød på jobb hver dag, det var en skive salami på knekkebrødet også. Jeg tenkte ikke over det selv men jeg merket fort at når jeg ikke spiste mye kaker og sånt, så passet buksa meg litt bedre etter noen uker. Jeg så da at jeg hadde en mulighet på å rase ned i vekt fordi jeg har en jobb som får meg til å holde meg i aktivitet. og gikk mye i trapper. (fra U etasje til 4 etasje flere ganger om dagen blant annet) Jeg hadde før sommeren tenkt at jeg skulle begynne å trene så jeg hadde kjøpt meg et sett med håndmanualer som gikk opp til 15kg, jeg begynte å bruke den og startet med 5kg på hver hånd. Det var tungt men det var godt å starte. Jeg skal ikke gå så mye inn på detaljer men det var forfriskende å begynne å trene. Ut i slutten av september merket jeg skikkelig at vektene var blitt for lett fordi på en måned hadde jeg gått fra 5 kg på begge hendene til at jeg måtte kjøpe nye vekter fordi jeg hadde ikke nok vekt til 1 hånd alene. Jeg hadde bygd muskler i begge håndene og drev på å trente bryst, skulder, rygg, biceps, og triceps masse.

Jeg var nødt å slenge på meg et belte på min arbeidsbukse som var alt for stor for min del nå, jeg var også nødt å dra å kjøpe meg en ny dongeribukse fordi den jeg måtte arve som nesten ikke passet, gikk jeg neste å segget med fordi den var for stor. Buksen jeg kjøpte var veldig trang, men passet akkurat. Jeg brukte den dongribuksen helt ut til november, jeg fikk meg en ny bukse av tanta mi fordi hun viste jeg hadde mistet enda mer vekt og den buksen min som var trang var også blitt alt for stor for meg. Buksen jeg fikk da passet meg ikke, jeg fikk den ikke over lårene, men isteden for å gi den tilbake så la jeg den i skapet og brukte den som et mål. I slutten av november, starten av desember så var jeg blitt så lei av den store buksen at jeg begynte å gå igjennom skapet, der var gamle bukser jeg passet når jeg var 14-15 år og de var for lang for meg på den tiden. Jeg prøvde de, de passet meg perfekt, også var det den dongribuksen jeg fikk, jeg tok den på, den passet AKKURAT. Nå er vi i januar og jeg føler at jeg har dabbet av med treningen og slankingen etter jula, men den buksen jeg fikk er faktisk på nippen til at jeg må bruke belte på.

Jeg har dessverre ikke noe før bilde av hvordan jeg så ut fordi det var veldig tilfeldig at jeg bestemte meg for å begynne å trene og slanke meg. Det har også vært mye lettere enn hva jeg tenkte og alt man trenger å gjøre er litt motivasjon, og ikke spise godteri i så store mengder, og av og til si nei til kake og is. Vil man bli litt tynnere, dra på G-sport å kjøp dere et sett med manualer. Det koster 300kr og du får så mye igjen for å ha det og bruke det. Det er mye lettere å trene hjemme med det, enn å dra ut hver dag på SATS sammen med folk å trene. Planen videre for meg er å få trent hofte og lår, og bygge opp godt meg muskler. Lykke til for dere som prøver å miste vekt og jeg sier det går for alle så lenge dere har litt motivasjon.

Venom

Dette bildet ble tatt rett før jul, hvor jeg hadde vært å kjøpt meg en tanktop, jeg kan endelig gå i de uten å se ut som en stor amerikaner.

Achievement Unlocked - Fit for Battle

HQ