Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Videoanmeldelse av Bayonetta 2

Videoanmeldelse av Bayonetta 2

Skrevet av Waste den 27 oktober 2014 klokken 18:58

Heisann! Jeg har laget noen anmeldelser nå av forskjellige spill. Disse blir lagt ut på min YouTube-kanal, hvor det meste foregår på engelsk! Men ta gjerne en titt innom!

Er du i tvil om kjøp av Bayonetta 2?

Sjekk ut min videoanmeldelse så kanskje tvilen blir fjernet: https://www.youtube.com/watch?v=brK2rydfyQs&list=UU674UJmd5
qlw8TfYHvSHfLw

Om du liker videoen må du gjerne sjekke ut andre og eventuelt Subscribe!

Jeg legger ut videoer hver mandag, onsdag og fredag klokka 18.00 (sånn ca).
Nå om dagen går det i forskjellige skrekkspill på fredager (til oktober er ferdig) og jeg skal straks starte opp med nytt prosjekt hvor jeg går igjennom forskjellige Steam-spill som koster under 15 kr. Det vil si at i løpet av denne perioden vil jeg sannsynligvis spille enormt mye dritt, men forhåpentligvis vil det dukke opp et godt spill i ny og ne!

Takk for tiden din og håper du vil sjekke ut min kanal og min anmeldelse!

HQ