Norsk

V for Vendetta

Skrevet av zombiebunny den 20 januar 2010 klokken 00:32

når det kommer til film har jeg et veldig klart synspunkt. en god film er en film som vekker følelser i meg. hvilke følelser jeg ser etter kommer an på hvilen film jeg ser. et eksempel på dette er skrekkfilmer; når jeg ser en skrekkfilm (eller filmer i og rundt sjangeren) forventer jeg å bli skremt. jeg ønsker meg frykt og svette, fordi dette er hva som gjør filmen minneverdig. det er min egentlige reaksjon på filmens kvalitet.

jeg kan ta kritikk får mine meninger om film uten fornærmelse, jeg har mine synspunkter akkuratt som du har dine. og jeg vil gjerne få si: V for Vendetta er ikke bare en film, men et kunstverk.
i kveld samlet jeg sammen noen kompiser får å se denne filmen. jeg har sett filmen fem ganger til dags dato og den rører ved meg til denne dag.

det jeg gjerne vil si er at denne filmen går så dypt på alle tenkelige måter. V for Vendetta holder en slik kvalitet over seg at jeg føler at jeg må uttrykke meg så gledlig om den.
skuespillet, semningen, historien, musikken. det er vakkert, serkt, magisk, rørende og engasjerende. og jeg må få legge all min vekt på filmen som en helhet, mine tanker om den, mine følelser, mitt inntrykk.

V for Vendetta er malen på hvordan en film skal være. hele forestillingen er mektigt vakker og jeg ber til deg som har brukt din tid på å lese gjennom mitt utbrudd av glede, til å se denne filmen om du ikke allerede har opplevd den.

jeg har ikke et spesielt poeng i dette utbruddet, men jeg måtte bare uttrykke meg om den. jeg takker for tiden din om du har brukt den på min lille samling av bokstaver og håper dere gir meg komentarer både om filmen og teksten min.

Zombiebunny

HQ

Huleboer

Skrevet av zombiebunny den 2 september 2009 klokken 21:23

Hei!
detter blir min første blogg på GR. har vert fast "kunde" her i flere år nå men har ikke fått skrevet en eneste blogg. eg vet ikke hvorfår det har blitt sånn men...jeje;)

uansett så tenkte eg å prøve meg i dag. kommer til å si noe om livet som hybelboer til dere som gleder dere til å flytte ut. eg MÅ jo begynne med å si at eg har vert så heldig å få meg tidens leilighet som eg deler med to andre kompiser, så viss du har planer om å bo alene bør du alikevell lese denne. det å bo med to CS-hekta fjortiser er pur ensomt nesten...vel, så lenge de spiller CS hvertfall. ikke missforstå heller, gutta er greie de men når de "gamer" "mix" (for de som vet hva det er) er de som zombier bittet fast med 50.000 gaffateip ruller.

det beste med å bo på leilighet er helgene. de som har foreldre som mine, har nok litt problemer med å komme seg trygt hjem etter fest, fattra får complett noya viss han EVER finner ut at eg så mye som lukter på en øl. det probleme blir en søt sommerbris som rusker deg lett i håret når du flytter på hybel. eg kan ikke engang sette ord på hvr deilig det er å kunne bestille 28 horer inn i stua uten at noen kan så mye som si en dritt om det. leiligheten er min den, og viss noen klage, ja, så kaster eg de ut på varandaren og låser døra. viss eg vil lime møblene mine til taket og starte et liv der så er den eneste responsen du får: "haha, åssen fikk du til de"?

så gled deg til å flytte på hybel neste år viss du skal. men ta med deg noen som liker å ta øynene fra skjermen avogtil, ta med deg tannkost, ta med deg sokker og boxer og for guds skyld ta med deg noe å fylle tiden med.

savner Katrine<3

gleder meg til helgen.