Norsk

Fugler: Det ekte offeret i spill

Skrevet av Jogro den 8 juni 2018 klokken 22:57

Okey, jeg vet hva du tenker. "Hva i huleste betyr den tittelen!?". Men la meg forklare. Du har sannsynligvis ikke tenkt over det engang ditt empatiløse monster.

Tenk nøye over det, i mange spill tjener du ressurser på å drepe fugler. (Far Cry, Warframe, etc.) Mesteparten av disse fuglene prøver bare å stikke av når du drar frem bazookaen for å sprenge dem til helvete og tilbake for så å plukke opp en av fjærene deres og fortsette den lystbetonte utslettelsen av tusenvis av andre fugler, og du gjør det med et smil.

Men verst av alt er ikke spill som belønner deg for å skyte fugler, men spill hvor det bokstavelig talt er direkte dårlig å skyte fugler. Du sløser med kuler for ingenting annet enn å se fuglen eksplodere (The Division, Halo, Call of Duty, Battlefield, etc.). Dere dreper bokstavelig talt fugler bare fordi dere kan.

Om 20 år når dere har utryddet fugler fra alle skyte/actionspill. Økosystemet går til helvete og vi alle ender opp i en digital hetedød fordi dere bare måtte teste om det gikk an å skyte fugler i spill X, så se tilbake på denne bloggen og vit at jeg advarte dere alle sammen.

HQ