Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Er SWITCH noe tess?

Er SWITCH noe tess?

Som gammel Nintendo-patriot har jeg alltid vendt tilbake til de kjære trakter selv om mye av min daglige gaming nå for tiden skjer på Xbox One. Likevel; i helga fikk jeg fyret opp Wii og Wii U etter en lengre pause. Da man hadde fått nok CoD-Blackout, ble det litt Mario Kart. Også har jeg startet på å få fullført Zelda -Majoras Mask via Wii U sin Virtual Console-utgave. Dessuten har jeg brukt mange timer i Super Mario Maker 3DS.

Når jeg tenker på det så har jeg vært heldig å eid nesten alle Nintendos konsoller opp igjennom tiden foruten Snes og Gameboy (den før Gameboy Color). Har eid to N64, to DS, en 3DS, en Gamecube, en Nes, Wii og Wii U. Jeg sitter i dag igjen med N64, 3DS, Wii og Wii U da jeg måtte selge unna ting av økonomiske årsaker for noen år siden. Angeren er der, men gjort er gjort.

Enda har jeg utrolig nok ikke gått til innkjøp av Nintendo Switch. Jeg har tenkt å gjøre det lenge, men noe har liksom stoppet meg. Er det en god konsoll med et godt spillkartotek? Vil den vare noen år til eller vil Nintendo snart komme med noe nytt? Disse spørsmålene har lenge surret i hodet. Per i dag er det nok kun Mario Oddysey og Zelda BOTW som hadde blitt kjøpt. Jeg glemmer sikkert noen nå, men disse er de som topper lista mi. Dessuten vil nok de spilla som er på både Switch og Xbox helst bli å spille på Xbox.
Jeg vet 2019 vil gi noen gode Switch-spill. Samtidig vet jeg at prisen er litt høy. Ikke bare konsollen men av innkjøp av ekstra spaker og ett spill eller to for å starte så må man nok punge ut noen tusen. Spakene er visst dyre og dessuten hadde en tradisjonell pro controller vært å foretrukket. Ikke for å være grådig, men jeg er heller ikke rik. Skal jeg kjøpe Switch må det liksom være verdt pengene.

Det er ikke å legge skjul på at Wii U var en flopp. Kjøpte den tidlig i håp om mange gode spill. Jeg ble skuffet. Wii var topp, men Wii U føltes veldig unødvendig. Jeg har ikke mange spill på den som jeg ofte spiller. For tiden er det mye Virtual Console-spill som ligger på den da det blir bedre bilde på den TVen jeg har fremfor å bruke scart.

Mulig jeg har spurt før, men....
Er det noen her som deler samme tanker rundt Switch? Er den i tidlig alder enda eller på vei mot en slutt? Er der noen som eier en Switch og kan gi sin ærlige mening om hva de synes om konsollen og spillutvalget? Trenger litt inside infor før jeg eventuelt går til steget og knuser sparegrisen.

Uansett; takk!

Ha en fin uke!

HQ