Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MW2 stimulans og Activision grådighet:

MW2 stimulans og Activision grådighet:

Skrevet av gamerZen den 31 mars 2010 klokken 02:57

I går kom altså den aller første dlc pakken til mw2 ut, eksklusivt til xbox360, ps3 eiere må dessverre vente enda lengre før de kan gi seg ut på denne pakken og.
Pakken heter stimulus pak og inneholder 5 nye baner og leke seg rundt på.

Så hva er det vi kan forvente av denne nye dlc pakken som activision er «snill» og gi ut.
Skal gi dere en liten oppsummering:
Pakken inneholder altså 5 nye baner, de 3 nye er Bailout,Storm og Salvage.
De har også hentet 2 gamle populære baner fra mw1 Overgrown og Crash.
Prisen på dette er 1200 Microsoft poeng..... ja 1200 fuckings poeng forlanger de!
Men ikke legg skylden på Infity ward for dette, for det er ikke de som er bak denne latterlige summen for den har activision ene og alene bestemt.
Personlig syns jeg det hadde vært mer rettferdig og kunne gitt oss denne pakken gratis, med tanke på hvor mye de solgte av mw2, syns jeg bare det er logisk.
Men de har vel skjønt at det er en stor bruker base der ute som har spillet deres og bestemt og presse så mye penge de kan fra oss gamere.
Hvis dere ikke vet det enda så har de altså solgt over 10 millioner kopier på verdens basis og enda forlanger de mer penger av oss.
Helt seriøst hvor grisk går det an og bli!
Er det virkelig ikke mulig og gi oss dette gratis istedet som en slags takk for og kjøpe dette hackete, ødelagte og glitchete spillet!?
Se på Bioware eller noughtydog, de har solgt en god del spill, ikke like mye som mw2, men allikevel gir de oss masse gratis ting for å på en måte takke oss gamere for og ha kjøpt spillet deres.
Først nå forlanger de penger og jeg gir gladelig ut det det måtte være for det de gir ut av dlc nå, som takk for alt det andre vi har fått.

Jeg er ikke en av de som sitter flere timer daglig med mw2 og har prestige 20 og kan alle banene i hodet, jeg har heller ikke kommet til min første prestige ennå.
Så jeg vill ikke kalle meg en aktiv mw2 gamer, men selv om jeg var, så ville jeg aldri kjøpt denne pakken som mw2 og activision tilbyr.
Men de får vel solgt en del uansett siden det fins nok av hardcore mw2 spillere der ute som har ventet lenge på dette.
Og det er nøyaktig det activision regner med med tanke på prisen de forlanger.
Kanskje hvis de gir en mer rimelig pris på denne dlc pakken så skal jeg vurdere et kjøp, men foreløbig så rører jeg den ikke.
Har synst veldig lite om activision etter de sparket 2 gode karer fra infinity ward og denne latterlig prisen de forlanger har ikke skiftet synet mitt noe mer.

Så hva syns dere i GR, er prisen rimelig eller er den latterlig høy for det man blir tilbudt.
Kommer dere til og kjøpe denne pakken og hva syns dere om Activision, er dere en tilhenger eller ser dere på de med forakt som meg etter det de gjorde/gjort?

HQ