Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Gamestop Og Spaceworld - Why Cruel World?!? #C0MMUN17Y

Skrevet av sideswipe den 10 februar 2017 klokken 12:23

Dette er en del av stafettbloggen, hvis du vil være med, så ligger reglene i remotes blogg: http://www.gamereactor.no/blog/remote/89753/

Forrige ukes oppsummering av temaet H1570RY+denne ukens tema: http://www.gamereactor.no/blog/sideswipe/

Hvis du ikke allerede har skjønt det fra tittelen, så skal jeg reflektere litt angående mine tanker om Gamestop og Spaceworld+oss(ja, du hørte riktig), man kan kalle det en klassisk rant eller på godt norsk kritikk.

Nå har ikke jeg Gamestop der jeg bor, men så ligger den nærmeste på Sørlandssenteret. Jeg var begynt å bli litt «glad» i Gamestop sin ordning, men nå er jeg ikke helt sikker lenger. Jeg byttet inn 2 spill. Han bak disken åpnet coverne, rev ut diskene for å sjekke om de var ålreit. Jeg står der og stirrer og tenker(høyt!) for meg selv mens han kjemper mot diskene: «HAR DU TENKT Å KNEKKE DISKENE, ELLER?!?»

Jeg bestemte meg for å bruke de pengene jeg fikk for innbytte(jeg vet at jeg får lite tilbake, men man blir alltid kvitt spillene i hvert fall). Jeg kjøpte meg Rainbow Six Siege-Gold Edition. Jeg står og ser på at han leter bak disken for å finne spilldisken(xD). Jeg får igjen en disk som han har «befølt», dette inkluderer fingermerker og riper(Spillet skulle ha vært nytt!). Slik jeg har forstått det, så har ikke han skjønt hvordan man tar vare på ting, men det har jo ikke de fleste nordmenn som spiller heller skjønt da. Diskene mine var jo nesten plettfrie(det er de ikke nå lenger).

Sørlandsparken stengte og jeg dro hjemover. Til min store overraskelse, så var han som jobbet der sikkert nokså stresset, jeg hadde nemlig ikke fått season passet(har ikke fått ordnet det ennå). Jeg betaler vanligvis heller fullpris for et spill som er nytt istedenfor å kjøpe brukt. Det er nemlig ikke så ufattelig fristende å komme hjem med en oppskrapet disk som er prikk lik en katts kloreleke. Så, hvis noen ansatte fra Gamestop leser denne(eller noen har lyst til å si det til dem). Gjør som alle andre selg spillene med plasten på, slik dere får dem fra produsenten, på den måten blir det nemlig ikke riper i disken, fordi deres ansatte ikke trenger å krige med eller beføle disken før kunden får den, takk!!!

Å ja, Spaceworld. Slik jeg har skjønt det ut ifra Spaceworld butikken i Arendal, så skal alle Spaceworld butikkene droppe spill helt! Jeg har støttet denne butikken i flere år nå, fordi de ansatte der er hyggelige. Dette har vært butikken jeg har kjøpt de fleste spillene mine, etter at Platekompaniet bestemte seg for å bli et apotek istedenfor. Hvem syns det var en god ide å ha 2 forbanna Apoteker på samme kjøpesenter, for ikke å snakke om at det er enda et apotek i selve byen!!!

Spaceworld har nå et 20-70% salg på omtrent alt av spill. Jeg fikk derfor en god deal på Watch Dogs 2 Gold Edition til 399kr(istedenfor 700-800kr). Dette er vel og bra, men det gjør ikke savnet etter en spillbutikk i nærområdet noe særlig mindre. Sjefen over alle sjefer i Spaceworld har visst bestemt at de ikke tjener nok på spill. Spaceworld blir derfor en butikk som har hovedfokus på musikkanlegg fra nå av. Er det ingen som skjønner at folk ikke kjøper musikkanlegg hver eneste dag!

Spaceworlds nedleggelse er vår feil. Tro det eller ei. Grunnen til at de legger ned
spillavdelingen er, fordi ingen kjøper noe særlig fysiske spill. Det er nemlig dyrt. Fortsetter det slik, så finnes det ikke en eneste spillbutikk lenger, fordi alle kjøper digitalt eller på nett.

Beklager, jeg skal bare gå å fylle opp et par badekar med mine livs mest verdifulle tårer.

Takk for at du leser!

HQ