Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blur

Blur flerspiller-beta i mars

Activision avslører

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I april skal racingspillet Blur stå klart i butikkhyllene, og nå har Activision avslørt at flerspiller-betaen for spillet vil stå klar i mars. Dette ble bekreftet av Mike Griffith, CEO hos Activision, i en regnskapssamtale.

- I mars planlegger vi å starte en flerspiller-beta som gir media og forbrukereen mulighet til å se hvor morsom flerspiller-opplevelsen er. Vi er svært begeistret for Blur, og tror det gir en grad av konkurranse vi ikke har sett før i et racingspill, uttalte CEOen.

Tidligere i år ble Blur utsatt til en uannonsert dato i andre kvartal av regnskapsåret, men nå som lanseringen nærmer seg er det ikke en lite spent Griffith som venter på mottakelsen.

- Racingsjangeren er stor, og vi har flere særegne og spennende måter å vise dette på i Blur. Det blander moro og power-ups med en realisme som core-gamere setter pris på, i form av ekte biler og virkelige steder. Resultatet er en unik kombinasjon, som utover enspillerdelen redefinerer konkurrerende online-racing på en måte som sjangeren aldri har opplevd, fortalte han.

Blur forventes å komme til våren i år.

Blur
Blur

Relaterte tekster

BlurScore

Blur

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Er ekte biler, frekke flerspillerideer og plasmaraketter nok til at vi får en ny konge innenfor sjangeren?

Blur

Blur

FORSPILL. Skrevet av Kristian Ahm

Vi har besøkt Bizarre Creations i Liverpool for å kikke nærmere på det kommende racingspillet Blur!Loading next content