Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blur

Blurs flerspillerbeta er åpen

Skjøt startskuddet i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar kunne vi melde at Activision lovet en flerspillerbeta i mars. Nå er betaen åpen, men bare for Xbox Live-brukere. Bizarre Creations' Gareth Wilson begrunner beta-eksklusiven med at systemet har flere live-brukere.

- Hvis du først prøver å lage et spill på flere plattformer, og deretter prøver å lage en betaversjon for både Playstation 3, Xbox 360 og PC, ser du fort at det er umulig. Det var distraherende nok å gjøre det på én plattofrm. Vi valgte Xbox 360 rett og slett fordi den har flere live-brukere enn Playstation 3, fortalte han.

Blur-betaen gir deg tilgang til spillets flerspillerkomponenter over fire baner, bilklasser og spillmoduser. Den gir deg også rankingmuligheter, slik at du kan åpne nye biler og tillegg mens du spiller.

Blur kommer i butikkhyllene 28. mai.

Blur

Relaterte tekster

BlurScore

Blur

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Er ekte biler, frekke flerspillerideer og plasmaraketter nok til at vi får en ny konge innenfor sjangeren?

Blur

Blur

FORSPILL. Skrevet av Kristian Ahm

Vi har besøkt Bizarre Creations i Liverpool for å kikke nærmere på det kommende racingspillet Blur!Loading next content