Norsk
Gamereactor
nyheter

Bobby Kotick: Dette "er langt fra det siste ordet om" Microsofts kjøp av Activision Blizzard

"Vi er sikre i vår sak fordi fakta er på vår side: denne avtalen er bra for konkurransen."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi rapporterte tidligere i dag, har CMA i Storbritannia besluttet å blokkere kjøpet av Activision Blizzard, noe Microsoft sier de vil anke. Nå har sjefen for Activision Blizzard, Bobby Kotick, delt sin uttalelse om denne avgjørelsen og sier at det er "langt fra det siste ordet":

"Dette er ikke nyheten vi ønsket - men det er langt fra det siste ordet om denne avtalen.

Sammen med Microsoft kan og vil vi bestride denne avgjørelsen, og vi har allerede begynt arbeidet med å anke til det britiske Competition Appeals Tribunal. Vi er sikre i vår sak fordi vi har fakta på vår side: denne avtalen er bra for konkurransen.

Storbritannia håper å styrke sin ledende posisjon innen teknologi, og et sammenslått Microsoft-Activision vil gjøre nettopp det. I en tid da maskinlæring og kunstig intelligens blomstrer, vet vi at det britiske markedet vil dra nytte av Microsofts styrke på begge områder, samt vår evne til å ta disse teknologiene i bruk umiddelbart. Derimot, hvis CMAs avgjørelse blir stående, vil det hemme investeringer, konkurranse og jobbskaping i hele den britiske spillindustrien."

Kotick sier også at denne avtalen til syvende og sist vil være bra for stort sett alle involverte - og spillerne:

"Vi vil fortsette å presse saken vår, fordi vi vet at denne sammenslåingen vil være til fordel for våre ansatte, den bredere britiske teknologiske arbeidsstyrken og spillere over hele verden."

Bobby Kotick: Dette "er langt fra det siste ordet om" Microsofts kjøp av Activision Blizzard


Loading next content