Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Arma III

Bohemia avslører Arma III-planene for 2016

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tiden da utviklere gikk rett videre til nye prosjekter etter lanseringen av spillene sine, er forlengst over. I dagens bransje er minst ett år med DLC-pakker og utvidelser normen, og mange utviklere ser dessuten på spillene sine som pågående prosjekter fremfor avsluttede kapitler.

Bohemia Interactive passer til denne beskrivelsen hvis man snakker om actionspillet Arma III, som opprinnelig ble lansert i september 2013. I fjor mottok spillet en rekke oppdateringer, og dette akter teamet å fortsette med i 2016.

Faktisk har de laget en trailer som blant annet bekrefter at en utvidelse ved navn Apex er underveis, og denne vil legge til et nytt område på 100 km² såvel som en ny samarbeidskampanje, nye våpen og nye kjøretøy.

Utover denne betalte utvidelsen, som etter planen skal slippes på vårparten, planelgger de også nytt gratisinnhold, deriblant en "Eden Update". Denne legger til en "Eden 3D Editor" til spillet, slik at fansen selv kan begynne å sette opp avanserte scenarioer å spille gjennom.

HQ
Arma III

Relaterte tekster

9
Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Høy læringskurve, stor frihet og markedets mest realistiske krigsopplevelse. Vi har satt karaktert på Arma III fra Bohemia Interactive...

1
Arma III utvides med Apex

Arma III utvides med Apex

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bohemia Interactive har nå sluppet utvidelsen Apex til deres Arma III fra 2013. Her får spillerne tilgang til det nye området Tanoa, 13 nye våpen, 10 kjøretøyer og et...

0
Ny utvidelse på vei til Arma III

Ny utvidelse på vei til Arma III

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Arma III ble sluppet for to og et halvt år siden, men det betyr ikke at utvikler Bohemia Interactive har kuttet tilførselen av nytt innhold. Den neste utvidelsen til...Loading next content