Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Blacklist

Bok- og spillegenden Tom Clancy er død

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stjerneforfatteren Tom Clancy, som også var en profilert personlighet i spillbransjen, døde i går på et sykehus i Baltimore. Han ble bare 66 år gammel.

Både i og utenfor spillbransjen var Clancy kjent for sin ekspertise innenfor det amerikanske militæret. Blant de mest kjente bøkene hans finner du The Hunt for Red October og Clear and Present Danger, og han medvirket med manus og innspill til en lang rekke Ubisoft-serier. Listen over spill med Clancy-navnet rakk nemlig å bli lang i løpet av årene, og på den finner vi store serier som Raindow Six, Ghost Recon og Splinter Cell:

- Vi er i sorg over Tom Clancys bortgang og sender våre kondolanser til familien hans. Tom Clany var er ekstraordinær forfatter og begavet når det gjelder detaljerte, oppslukende historier som fascinerte lesere over hele verden. Teamene hos Ubisoft, og da særlig Red Storm-studioet, er veldig takknemlige for samarbeidet og alt vi har lært. Vi er takknemlige for muligheten vi fikk til å bli en del av den mektige arven som bærer hans navn, skriver Ubisoft på sin Facebook-side.

Her i Gamereactor sender vi våre tanker til de etterlatte, mens vi takker Tom for alle de gode opplevelse han har gitt oss opp gjennom årene.

Splinter Cell: Blacklist

Relaterte tekster

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Splinter Cell: Blacklist prøver å ta serien tilbake til røttene. Tor Erik har sjekket om Ubisoft Toronto har lykkes...

0
Vellaget Splinter Cell-fanfilm ute nå

Vellaget Splinter Cell-fanfilm ute nå

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Atomic Productions har endelig sluppet Splinter Cell-fanfilmen "The Splinter Cell" på Youtube. Den ni minutter lange historien holder overraskende høy kvalitet...

0
Spillregissør forlater Ubisoft Toronto

Spillregissør forlater Ubisoft Toronto

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Patrick Redding, spillregissør bak spill som Far Cry 2 og Splinter Cell: Blacklist, har sagt opp jobben sin hos Ubisoft Toronto for å begynne hos Warnes Games. Redding...

"Bane" er klar for Splinter Cell-filmen

"Bane" er klar for Splinter Cell-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi er nødt til å kalle det gode nyheter at Tom Hardy (The Dark Knight Rises og Bronson) nå har signert for rollen som superspionen Sam Fisher i den kommende filmen basert...Loading next content