Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Borderlands 2

Borderlands 2: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty

Den første skikkelige utvidelsen til Borderlands 2 har ankommet, og vi har tatt turen til Oasis for å bekjempe piratene...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i Borderlands viste Gearbox at de forsto hvordan en god utvidelse skulle se ut - blant annet med Zombie Island of Dr. Ned. Vi snakker velfylte nye områder, nye temaer, følelsen av noe nytt og friskt i tillegg til seriens (patenterte) skrudde humor. De lager utvidelser som rent kvalitetsmessig like gjerne kunne vært en del av det originale spillet.

Det er også i nettopp denne kategorien Borderlands 2-utvidelsen Captain Scarlett and her Pirates Booty havner. Så fort den er installert dukker det opp en ny destinasjon på fast travel-kartet som heter Oasis. Fornøyd med å få muligheten til å anmelde dette, tok jeg arrogant med meg en Mechromancer med lav level og dro avsted.

Borderlands 2
Verdens verste feriested viser seg raskt å være et perfekt område for eventyr og loot.

Der ble jeg møtt av et tidligere feriested, fylt til randen med fiender som tok livet av meg raskere enn Snookie rekker å si noe dumt i hvilken som helst Jersey Shore-episode.

Dette er en annonse:

Jeg måtte altså bytte til Berzerker, og reise tilbake - med tungt artilleri. Det var nok det eneste riktige. Captain Scarlett and her Pirates Booty er laget for spillere som allerede har kommet langt i eventyret, og det byr på skikkelig motstand uansett hvilken level du er. Allerede i det første området Oasis ønskes man velkommen av pirater på rundt level 25, og deretter går det bar oppover.

Borderlands 2
Til avveksling fra alle robotene i Borderlands 2, møter man her ninjapirater, skjeletter og de fryktede bossene anchormen.

Oasis er forøvrig et trivelig sted - et gammelt, luksuriøst ferieparadis ved havet som har sett sine bedre dager. Havet... ja, havet har fordampet, og det som er igjen er et uttørket hull med fiskeslo, døde korallrev, sandstrender og lange nedslitte brygger. Byen ville også vært helt øde og forlatt hvis det ikke hadde vært for Shade - min nye bestevenn.

Denne merkelige karakteren ønsker nemlig å tviholde på illusjonen om at dette fortsatt er et levende charter-mål, og han har plassert ut lik med båndspillere og megafoner slik at det skal høres ut som om det fortsatt er aktivitet i Oasis. Han blir også overlykkelig når jeg dukker opp, og han åpner strandbutikken for å gi meg noen oppdrag.

Dette er en annonse:
Borderlands 2
Din nye BFF. Shade er av den samme tragikomiske typen som for eksempel gravplyndreren Seth i Red Dead Redemtion.

Pirattemaet er gjennomført i Captain Scarlett and her Pirates Booty. Alle kasser er utformet som skattekister, og overalt ligger det tau, gamle båter og ankere. For å komme seg rundt bruker man en Sand Skiff - en svende båt utstyrt med harpuner. På toppen av det hele møter man fiender som ser ut som skjeletter, i tillegg til ninjapirater. Hvor kult er vel ikke det?

Borderlands 2
Sjørøverskjelettet finnes det nok av. Det er bare å fyre løs med det nye gaværet du får allerede ved ankomst Oasis.

Aller morsomst er uansett møtet med selveste Scarlett, piratkvinnen som har gitt sitt navn til utvidelsen. Hun har en veldig ekstravagant personlighet, og lirer av seg merkverdige utsagn samtidig som hun byr på herlige resonnement og ideer. Eventyrene med henne er mange, lange og godt skrevet. Selv om jeg nok skulle ønske meg en utvidelse som ga litt mer variasjon, så er Captain Scarlett and her Pirates Booty alt i alt verdt pengene, og et foregangseksempel på hvordan en utvidelse skal fungere. Ganske enkelt noe du må ha til Borderlands 2.

HQ
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Nydelig design, morsomt person, mye å gjøre og mange nyheter.
-
Repetative sideoppdrag.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • JoEy_Odd
    Etter en ekstremt skuffende slutt til et eller ganske vidunderlig spill var det sikkert at Gearbox sitt Borderlands ville få en oppfølger. FPS/RPG... 8/10
  • 192
    Så var vi i gang igjen. Etter over 3 års ventetid vinker vi nok en gang farvel til vår egen planet, og vender snuten mot den eksotiske og brutale... 8/10
  • Waste
    Utviklet av Gearbox Software til PS3, Xbox 360 og PC. Utgitt 21. september i Europa av K2 Games Spilt på: PS3 Historie Borderlands 2 foregår... 9/10

Relaterte teksterLoading next content