Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Borderlands: The Pre-Sequel

Borderlands: The Pre-Sequel

Vi benyttet anledningen på Gamescom til å få litt alenetid med Claptrap, og selv om det er en rimelig sprø spillfigur er det en skikkelig godbit for fansen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Claptrap har alltid vært min favoritt i Borderlands-universet, og mitt møte med Borderlands: The Pre-Sequel gjør ingenting for å endre på dette. Det er ingen tvil om hvem jeg velger meg når jeg skal få teste det neste spillet i serien, for den helsprø roboten er nå tilgjengelig som en spillbar figur. Jeg føler med de andre, men nå er det kun meg og Claptrap - for alltid.

Athena og Wilhelm har ingenting som frister meg, mens Nisha faktisk er en spennende karakter. Hun er god i kamp, og er like treffsikker med sniper-riflen enten det er på avstand med kikkertsiktet eller på nært hold fra hofta. Vanligvis ville Nisha vært mitt førstevalg i et spill som dette, men på den annen side er hun ingen robot.

Borderlands: The Pre-SequelBorderlands: The Pre-Sequel

Jeg vil erobre månen med Claptrap der vi hopper og svever uten å måtte tenke på oksygennivået. Jeg er kanskje litt misunnelig på Wilhelms droner, ulven hans eller den helbredende engelen han har, men jeg er fornøyd med valget mitt.

Dette er en annonse:

Claptrap har alt jeg trenger. Evnetreet hans for angrep er et program kalt vaulthunter.exe, et program som velger ut tilfeldige ting fra hans tre ulike evnetrær. Siden det er roboten selv som søker seg frem til angrepene, så får man det man forventer i omtrent null av ti tilfeller - og jeg liker det.

Borderlands: The Pre-Sequel

Den rullende roboten er full av morsomme og sprøe ting. Plutselig spretter det opp en diskokule av topplokket hans som sender lasere mot fienden. Dette er bare ett eksempel, og i frykt for å avsløre for mye for deg som har lyst til å få noen overraskelser selv skal jeg la det være med dette ene.

Gearbox har dessuten gjort en god jobb med å designe et vakkert månelandskap i Borderlands: The Pre-Sequel. Fargene er sterke som alltid, skadepoengene vises fortsatt over fienden hver gang du får inn et skudd og det er like interessant å bruke hver ledige stund til å finne loot og bedre våpen.

Dette er en annonse:

Jeg fikk dessverre bare 30 minutter sammen med Claptrap, men det oppdraget jeg spilte sammen med en kollega ga definitivt mersmak. Alt føles kjent, men likevel friskt og nytt. Jeg gleder meg til å starte den gamle konsollen igjen for Borderlands: The Pre-Sequel, og det sier ikke så rent lite.

HQ
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands: The Pre-Sequel

Relaterte tekster

4
Borderlands: The Pre-SequelScore

Borderlands: The Pre-Sequel

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Gearbox har slått seg sammen med 2K Games Australia og laget en heidundranes oppfølger/forløper til Borderlands og Borderlands 2...

0
Lady Hammerlock presentert til Borderlands

Lady Hammerlock presentert til Borderlands

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For kort tid siden ble Lady Hammerlock DLC Pack annonsert til Borderlands: The Pre-Sequel, og nå har 2K Games sluppet en ny trailer som lar oss stifte bekjentskap med...

0
Handsome Jack-utvidelsen kan lastes ned nå

Handsome Jack-utvidelsen kan lastes ned nå

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I den nyeste utvidelsen til Borderlands: The Pre-Sequel får du endelig sjansen til å spille som Handsome Jack... eller, i hvert fall som hans dobbeltgjenger. The Handsome...Loading next content