LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   lifestyle

   Boston Dynamics pensjonerer Atlas-roboten og erstatter den med en nyere og bedre versjon.

   En helelektrisk versjon er laget for å forbedre det den hydrauliske versjonen kunne tilby.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Boston Dynamics har gitt verden et stort utvalg av fantastiske roboter opp gjennom årene. Med Spot the Dog og den humanoide Atlas har selskapet rutinemessig testet grensene for hva som er mulig å få til med roboter, og det neste skrittet fremover vil dreie seg om å erstatte gamle hydrauliske systemer med et helelektrisk alternativ.

   Selskapet har avslørt at Atlas blir pensjonert og erstattet av en slags 2.0-modell som er en helelektrisk versjon. Selskapet uttaler: "Neste generasjon av Atlas-programmet bygger på flere tiår med forskning og viderefører vår forpliktelse til å levere de mest kapable og nyttige mobile robotene som løser de tøffeste utfordringene i dagens industri".

   Boston Dynamics Atlas legger også til at selv om denne nye Atlas nok en gang er en tobeint robot som er designet for å ligne en humanoid form, vil den ikke være begrenset til menneskelige bevegelser og vil ha nye måter å bevege seg på en mer smidig, smidig og sterk måte.

   Boston Dynamics pensjonerer Atlas-roboten og erstatter den med en nyere og bedre versjon.
   Dette er en annonse:


   Loading next content