Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising løslater assistenttrener det signerte for to måneder siden

Jidset vil forlate Overwatch League-teamet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Boston Uprising har hatt en ganske utmerket start på 2023-sesongen. Laget har for øyeblikket en 3-1-rekord og ligger på fjerdeplass i West divisjonstabellen, rett bak Houston Outlaws. Likevel, til tross for denne suksessen, har Uprising kunngjort at de gjør en endring i trenerstaben.

Som nevnt i en uttalelse forlater assistenttrener Ji "Jidset" Yeoung-hun laget etter bare å ha signert med dem tilbake i mars. Årsaken bak denne trenerendringen er ikke bekreftet, men Uprising's GM, Aaron Heckman uttalte:

"Vi er takknemlige for [Jidsets] bidrag til laget og hans rolle i vår 3-1-start. Vi har imidlertid bestemt oss for å gå i en annen retning når vi beveger oss mot siste halvdel av sesongen."

Det er ikke noe ord om hvem Uprising ser på som erstatningsassistenttrener, men uten tvil vil dette bli gjort klart snart.

Overwatch 2
Photo: Boston Uprising

Relaterte teksterLoading next content