Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Bozzzton vant Hearthstone-turneringen i Copenhagen Games

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne påsken ble Copenhagen Games avholdt i Danmark, og der møttes spillere til dyst i turneringer for ulike esport-titler. Blant dem var Blizzards Hearthstone: Heroes of Warcraft, og det var den svenske Elias "Bozzzton" Sibelius som stakk av med seieren til slutt.

Bozzzton spiller for Crowns Esports Club, og begynte turneringen mot danske Spartacus før han ble testet av Wita og NikLaus. Sistnevnte slo Bozzzton og plasserte ham i en kinkig posisjon der han måtte slå ut lagkamerat Peter "Deathboose" Laihinen for å gå videre.

Som vi kan lese på hjemmesiden til Crowns Esports Club er Bozzzton veldig glad for seieren, og anser dette som et gjennombrudd. Han legger også til at det ligger mye hardt arbeid bak, og at han nå ser fremover mot DH Austin.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Photo: Crowns Esports Club

Relaterte teksterLoading next content