Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 2

Brannmenn trener i spill

Spillet viser veien for brannmenn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

At spill er bra til mye det visste vi jo allerede. Flere ulike lands arméer har brukt alt fra Doom til America´s Army for å trene sine soldater. Nå er det Sveriges tur og spillet det handler om denne gangen er faktisk Half-Life 2. Nettsiden Metro Teknik rapporterer at Skövde Høyskole som er kjent for sine spillsatninger, har utviklet en simulator for brannmenn. Det handler om en simulator der spilleren stiller seg i et lite rom og spilldelene vises på veggene.

HQ

Siden må man navigere seg fra rom til rom og slukke branner. Fordelen er det dynamiske verktøyet som spillet har som gjør det mulig å enkelt skape nye scenarios og situasjoner. Enn så lenge handler det om et konsept som vel kan komme til å utvikles videre ettersom brannmennene finner behov. Men i alle fall er det artig å se at spillene kan brukes til annet enn å skremma opp moralpredikere, hjem og skole. Vil dere sjekke ut hvordan det ser ut, kan dere bruke Skövde Høyskoles hjemmeside for å se en film.

Foto: Roland Svensson

Half-Life 2

Relaterte tekster

1
Half-life 2 - XboxScore

Half-life 2 - Xbox

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har reist tilbake til City 17 og vært med på tidenes beste eventyr enda en gang. Vi har satt karakter!

Half-Life 2Score

Half-Life 2

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Gordon Freeman står nok en gang i fronten, i kampen mot overmakten. Valves genistrek er en uovertruffen opplevelse!

0
Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Valve sitt Half-Life ble en stor hit i 1998. Half-Life 2 ble en enda større hit i 2004. Vi har ennå ikke fått et Half-Life 3, men vi har ikke gitt opp håpet riktig ennå....Loading next content