Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Bravely Default II lanseres på Switch i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Asano og Claytechworks fant tydeligvis ut at det ville bli rart å kalle oppfølgere til Bravely Default Third, Fourth og så videre, for da de avduket en ny oppfølger til Nintendo Switch i natt gjorde de det enkelt.

Under nattens The Game Awards fikk vi en trailer fra det som lett nok kalles Bravely Default II. Her venter det nye eventyr med fire nye figurer i en ny verden fylt med Revo sin vakre musikk atter en gang mens vi leter etter fire mystiske krystaller på Nintendo Switch en gang neste år.

HQ

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content