Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Brettspillet Talisman får en Kingdom Hearts-utgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du en brettspillentusiast? Er du også en fan av Square Enix sitt klassiske rollespill Kingdom Hearts? Da har vi gode nyheter, for snart kommer det et Talisman: Kingdom Hearts Edition!

Ifølge Dualshockers har brettspillutgiveren USAopoly kunngjort at de jobber med en Kingdom Hearts-versjon av brettspillklassikeren Talisman: The Magical Quest fra Games Workshop. Kingdom Hearts-utgaven finner sted på en rekke steder inspirert av magiske Disney-verdener, og lar spillere dra ut på eventyr for å samle opp nok styrke og magi til å bekjempe Heartless, og forhindre dem i å mørklegge hele verden. Spillet kan spilles av 2-6 spillere, og inkluderer figurer fra franchisen som Sora, Goofy, King Mickey, Kairi og Riku.

Spillet kommer med spesiallagde terninger og kort, og lanseres i Nord-Amerika og Europa senere i år.

Kommer du til å skaffe deg dette?

Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content