Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: Youngblood

Brettspillet Wolfenstein: The Board Game er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å drepe nazister er alltid en høydare i Wolfenstein-serien, men snart skal vi får slippe håndkontrolleren for å gjøre dette med kort og terninger i stedet. Brettspillet Wolfenstein: The Boardgame, av Archon Studio, har nemlig blitt ferdigfinansiert via Kickstarter, og kampanjen varer frem til den 28. april.

Nå handler alt om hvor tettpakket spillet skal bli med de resterende delmålene, hvor flere av dem allerede er låst opp, hvilket gjør dette til en allerede ganske fet pakke. Surf over til denne lenken for å sjekke ut prosjektet, eller shippe inn en slant for å sikre deg et eksemplar om du føler spillet er noe for deg.

Wolfenstein: Youngblood

Relaterte tekster

2
Wolfenstein: YoungbloodScore

Wolfenstein: Youngblood

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Wolfenstein-serien er tilbake med en alternativ utgave av 80-tallet. Serien byr på to hovedpersoner, men beviser samtidig at "jo flere jo bedre" ikke alltid stemmer.Loading next content