Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Synced
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   anmeldelser
   Bridge Builder

   Bridge Builder

   I serien av spill med dekkende titler har vi nå kommet til et brobyggerspill for ingeniøren i oss alle. Her skal det bygges midlertidige broer for full Rulle, Max, Svimle, Wenche, Byggmester Bob og grandtante Agnes på Toten. Om det ikke er for disse, så skal det i hvert fall konstrueres en bro på hver bane, som totalt ti motoriserte kjøretøy skal klare å komme seg over, uten at alt faller i grus.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Hver utfordring består av et hull i bakken av en viss størrelse og et bestemt pengebeløp du kan kjøpe materialer for. Ut i fra budsjettet er det din oppgave å handle inn materialer, vri og vende på disse, og bygge en stabil ferdselsvei for de ulike transportmidlene som syns asfalten er svartere på den andre siden.

   HQ

   Spillet feiler imidlertid totalt på flere områder. Om broen skulle falle ned underveis vil du for eksempel ikke ha muligheten til å finjustere på din tidligere konstruksjon. Du må starte den tunge prosessen helt fra start hver gang. I tillegg justeres pengebeløpet tilbake til utgangspunktet, uten at dine benyttede materialer forsvinner fra skjermen. Du kan dermed enkelt selge disse tilbake, og i realiteten starte byggingen med et dobbelt pengebeløp.

   Legg til at byggeprosessen er upresis, tung og irriterende, og at det føles brutalt frustrerende å måtte starte fra bunn hver gang man gjør en liten feil, så skjønner dere at jeg har brent alle broer til Bridge Builder.

   Bridge Builder
   Bridge Builder
   Dette er en annonse:
   Bridge Builder
   Bridge Builder
   Bridge Builder
   Dette er en annonse:
   02 Gamereactor Norge
   2 / 10
   +
   Gjør det lettere å sette pris på neste spill du prøver. Forferdelige saker.
   -
   Upresis byggeprosess, umulig å finjustere, vanskelig å bruke materialene ordentlig
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster

   0
   Bridge BuilderScore

   Bridge Builder

   ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

   I serien av spill med dekkende titler har vi nå kommet til et brobyggerspill for ingeniøren i oss alle. Her skal det bygges midlertidige broer for full Rulle, Max, Svimle, Wenche, Byggmester Bob og grandtante Agnes på Toten. Om det ikke er for disse, så skal det i hvert fall konstrueres en bro på hver bane, som totalt ti motoriserte kjøretøy skal klare å komme seg over, uten at alt faller i grus.   Loading next content