Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bright Memory: Infinite

Bright Memory: Infinite slippes endelig i november

Men bare på PC, og det får en vanskelig kamp mot både Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition og The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det vesle Bright Memory fikk raskt en del oppmerksomhet på grunn av hvor grafisk imponerende spillet er, særlig med tanke på at det i hovedsak kun er Zeng Xiancheng som laget det. Spillet fikk uansett langt mer oppmerksomhet da den oppgraderte og utvidede utgaven, Bright Memory: Infinite, var ett av høydepunktene i fjorårets Xbox Series X-"gameplaypresentasjon", så mange ble skuffet da det ikke ble noe av den planlagte lanseringen med Microsoft sin nyeste konsoll. Snart er det heldigvis slutt på ventetiden.

Utgiverne i Playism forteller at Bright Memory: Infinite vil slippes på Steam og GOG klokken 0600 den 12. november. Xbox Series-utgaven får vi bare vite kommer "litt senere". I tillegg feires annonseringen med en vakker trailer som i kjent stil byr på en blanding av filmatiske sekvenser og actionfylt gameplay.

HQ
Bright Memory: InfiniteBright Memory: Infinite

Relaterte teksterLoading next content