Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Britney's Dance Beat

Britney’s Dance Beat

Så kom den dagen, jeg skulle få prøve spillet om Britney’s Dance Beat. Jeg sitter med blandende følelser.....kan dette bli bra?!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Så kom den dagen, jeg skulle få prøve spillet om Britney’s Dance Beat. Som alle sikkert vet, er hun den syngende sangfugl med en rekke hits. Den ene musikkprisen etter den andre har hun fått. Dette er jenta med gullstrupen! Nå skal spillverdenen erobres med dansing som våpen. Jeg sitter med blandende følelser.....kan dette bli bra?! Man smir mens jernet er varmt og prøver å tjene noen ekstra gronker på alt som er mulig, det er i hvert fall den følelsen jeg sitter med.

HQ

Spillets Historie!
Britney er på starten av en verdensturne og trenger en reserve danser. Danseren er deg! Du er blitt invitert til auditions med selveste Britney som læremester. Målet ditt er å bli hoveddanser i lag med Britney på hennes 3 konserter verden over. Men for å nå dette målet må det danses med blod i munnen og svette i fingrene. Vis verden at du har det som skal til for å bli en danser i verdensklasse.

Spillet starter!
En fengende intro med mange klipp fra Britney’s hits starter spillet. At dama er flink til å danse er det ingen som helst tvil om. Manualen som følger med er enkel og grei.....såfremt du kan engelsk.

Spillet Oppbygning!
Menyoppbygningen i spillet er enkel og lett å forstå. Bakgrunnsmusikken er en remix av gullstrupens hits. Man orienterer seg fort i spillet og ser hvor man må gå for å få startet dansegallaen! Det finnes ingen grafikkinnstillinger, så spillet krever heller ingen monstermaskin. Pentium II 350 MHz med 64 MB ram og et grafikkort med 8 Mb videominne er det som kreves. Dette gjør at veldig mange med gamle pc’er kan få inn spillet. Grafikken er veldig enkel (simpel?) med dansende personer i 3D på en scene med en skjerm hvor en av Britney’s musikkvideoer avspilles. Noen blinkende spotter her og der og et stort scenegulv hvor du kan utøve dine halsbrekkende dansetriks.

Practice, Practice, Practice!!!!
Så er jeg i gang! Det hele starter med noen prøverunder......og det trengs! Det er en STOR fordel om du er flink i TETRIS.....for å vite hvor du har piltastene + mellomromtasten er en kjempestor fordel!! Dansetrinnene gjøres ved at du trykker på de nevnte tastene og din danser som du så omhyggelig har valgt, gjør sine dansetriks. Pilanvisningene faller ned i et "målfelt" med tre områder for hver tast. Når pilene treffer målområdet skal du forløpende trykke og din elegante danser gjør trinnene til punkt og prikke.
Men å trykke til rett tid i målfeltet er ikke enkelt. Når det kommer 9 forskjellige piler på en gang, blir man litt stresset og spesielt når kommer 7 nye et sekund senere. Problemene var å stokke om på pilene så de havnet i rett rekkefølge, som jeg ikke klarte alle gangene. Det igjen endte som oftest med at min danser stod og klødde seg i hodet! Ved siden av deg har du en annen danser som du skal følge etter. Nederst til venstre ligger det en søyle som viser hvordan du gjør det. Søylen blir kortere jo flere feil en gjør og større for rett dansing.

Dette er en annonse:

Etter uuutroooolig mye trening var jeg nå klar til å gå på audition. Det gir faktisk ganske mye mot å se at din danser gjøre det like bra som din co-danser. Å treffe akkurat riktig med dansetrinnene i takt med musikken gir en hærlig følelse og stolthet. De forskjellige auditions foregår i New York, San Francisco og Las Vegas. Etter hvert som du fullfører auditions og går over til de forskjellige konsertene, får du såkalte "Backstage" pass. Disse passene gjør at du får en slags bonus og kan se videoer/klipp i fra turneene til Britney.

Konsertene foregår i byene London, Paris og Tokyo. Det er ingen forskjell på grafikken for hver audition/konsert du gjennomfører.....akkurat det synes jeg var litt dårlig med spillet. De kunne ha kostet på å lage markante sceneforskjeller enn dette her!? Så var den stor dagen kommet.....jeg skulle få danse med selveste Britney!!! Den dansen gikk faktisk ganske bra og jeg var utrolig fornøyd over å være i gjennom spillet på 2 timer 30 minutter!! Dette gikk kjapt.....men vent litt, jeg var ikke helt ferdig...Jeg måtte/kunne svare rett på 20 av 25 spørsmål for å få det siste "backstage"-passet. Etter litt tid fikk jeg omsider det siste passet og jeg var ferdig med spillet!!!

Oppsummering!
Spillet er til tider veldig fengende, men har ikke akkurat den helt store holdbarheten. Det er mye bra musikk og stilige klipp fra Britney’s karriere som sangfugl....men holder det? Grafikken er heller ikke noe å skryte av....den kunne ha vært noen hakk bedre med mer variasjon på de forskjellige scenene. Man har ikke akkurat følelsen av å være på en scene med flere titusener med fans. Lyden og musikken er faktisk ganske bra! Dette er musikk du tidligere har gått og nynnet på. Gameplayet er det vel heller ingen ting å si på, den er verken bra eller dårlig. Du har ikke mer enn 5 forskjellige taster å forholde deg til. Dette er vel egentlig et spill for fansen til Britney, men også de som liker å danse kan vel kanskje få ett kick eller to.

05 Gamereactor Norge
5 / 10
+
Musikken er der for fans, funker på gamle maskiner
-
Alt for kort, ingen instillinger for grafikken, kun for hardcore britney fans?
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Britney’s Dance BeatScore

Britney’s Dance Beat

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Så kom den dagen, jeg skulle få prøve spillet om Britney’s Dance Beat. Jeg sitter med blandende følelser.....kan dette bli bra?!Loading next content