Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons

Her er Starbreeze og Josef Fares' prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge vært kjent at den svenske utvikleren Starbreeze Studios (The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Syndicate, The Darkness) har jobbet med filmskaperen Josef Fares (Kopps, Jalla! Jalla!) for å virkeliggjøre et spennende nytt spillkonsept.

I dag kom endelig den offisielle annonseringen av spillet, som har fått navnet Brothers: A Tale of Two Sons. Mens Starbreeze tar seg av utviklingen vil 505 Games stå for utgiverpliktene, og lanseringsdatoen er satt til våren 2013. Sjekk ut den aller første traileren:

HQ

Relaterte tekster

3
Brothers: A Tale of Two SonsScore

Brothers: A Tale of Two Sons

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Brothers forsøker å være det neste Journey, men i stedet for å fremstå som tankefullt og stillferdig lykkes det kun i å være en hjerteskjærende opplevelse...

1
Josef Fares starter eget spillstudio

Josef Fares starter eget spillstudio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen...Loading next content