Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons til PS4/XOne i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For omlag to år siden lanserte svenske Starbreeze Studios, med Josef Fares i spissen (og 505 Games som utgiver), det inspirerende og unike eventyrspillet Brothers: A Tale of Two Sons. Halvannet år senere, altså tidlig i år, bestemte de seg dessuten for å portere spillet til de nyeste konsollene, og nå har de annonsert at både Playstation 4- og Xbox One-versjonen ankommer den 12. august.

Hvis du gikk glipp av spillet da det originalt ble gitt får du med andre ord nå en ny sjanse på en av plattformene som muligens har tatt over som favoritten din, og hvis du foretrekker å kjøpe spillene dine fysisk kommer butikkversjonen den 4. september.

Brothers: A Tale of Two Sons handler om to brødre som styres med hver sin analogspak på håndkontrolleren.

Brothers: A Tale of Two Sons

Relaterte tekster

3
Brothers: A Tale of Two SonsScore

Brothers: A Tale of Two Sons

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Brothers forsøker å være det neste Journey, men i stedet for å fremstå som tankefullt og stillferdig lykkes det kun i å være en hjerteskjærende opplevelse...

1
Josef Fares starter eget spillstudio

Josef Fares starter eget spillstudio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen...Loading next content