Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers in Arms

Brothers in Arms 3

Nye screens fra Hell's Highway

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter å ha konsentrert seg på konverteringer ble Brothers in Arms utvikleren Gearbox Softwares første skikkelig store spill. Med opplegg og inspirasjon hentet fra Steven Spielbergs Band of Brothers fikk vi lære å kjenne Matt Baker og Joe Hartsock i de to første spillene; Road to Hill 30 og Earned in Blood.

HQ

Nylig annonserte de det tredje spillet til PC, Playstation 3 og Xbox 360 og det er de alliertes forsøk å få en kjapp slutt på krigen med "Operation Market Garden" i Nederland. Vi kommer til å gjenfornes med Baker, Hartsock og deres kamerater, men enda vet vi ikke om det er noen av disse eller om det blir en ny stjerne som hovedperson denne gangen.

En av de største forandringene i spillet er hvordan omgivelsene og beskyttelser kommer til å påvirkes av kuler og eksplosjoner. Realistisk fysikk kommer til å forandre slagfeltets utseende, men frem for alt forutsetningene og bare for å du har gjemt dine medsoldater bak en mur betyr ikke at du kan slappe av.

Gearbox lover oss et veldig variert og taktisk spill på forhånd der du kommer til å få rekognossere før du går til angrep, samt styre ulike grupper ved et og samme tilfelle. Det er fortsatt tidlige dager for Brothers in Arms Hell’s Highway, som slippes i begynnelsen av neste år, men det serallerede veldig lovende ut, ikke minst på disse E3-skjermisene...

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Brothers in Arms
Brothers in Arms
Brothers in Arms
Brothers in Arms
Brothers in Arms
Brothers in Arms
Brothers in Arms
Brothers in Arms

Relaterte teksterLoading next content