Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers-skaperen tar turen til The Game Awards

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en innholdsrik karriere i filmens verden hoppet svenske Josef Fares over til spillbransjen for å realisere eventyrspillet Brothers: A Tale of Two Sons sammen med Starbreeze Studios i 2013. Dette arbeidet ga såpass mye mersmak at han snakket om å danne sitt eget studio sist han snakket med Gamereactor, og nå lover han en spennende avsløring på The Game Awards i natt norsk tid:

- Make sure to watch The Game Awards on friday ;) https://thegameawards.com, skriver Fares på Twitter

Om han skal avsløre sitt helt eget studio eller "bare" det neste spillet hans (eller begge deler samtidig) vites ikke, men noe har han altså å dele med oss. Vi håper det neste prosjektet blir like unikt og vakkert som Brothers: A Tale of Two Sons viste seg å være.

Brothers: A Tale of Two Sons

Relaterte tekster

3
Brothers: A Tale of Two SonsScore

Brothers: A Tale of Two Sons

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Brothers forsøker å være det neste Journey, men i stedet for å fremstå som tankefullt og stillferdig lykkes det kun i å være en hjerteskjærende opplevelse...

1
Josef Fares starter eget spillstudio

Josef Fares starter eget spillstudio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen...Loading next content