Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Brutal Doom blir enda blodigere i version 20

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Brutal Doom er en herlig mod. Tonnevis med blod, demonkropper som eksploderer og hodespark. Alt vi ønsker fra et action (pluss litt til). Nå har gjengen bak modden lastet opp en liten teaser-trailer for den kommende v20 av Brutal Doom, og her i Gamereactor har vi problemer med å tøyle entusiasmen. Version 20 har ennå ikke fått noen slippdato, men vi lover å gi beskjed når det er på tide å laste den ned.

Traileren ser du her.

Doom

Relaterte tekster

3
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En udødelig klassiker har vendt tilbake til Xbox 360. Er det fremdeles noe underholdning å hente fra starten av 90-tallet?

0
Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og...

0
Bevæpnet med selfie-stang i Doom

Bevæpnet med selfie-stang i Doom

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Modderen Linguica hadde en litt annerledes idé da vedkommende skulle lage et tillegg til Doom, og nå er altså InstaDoom sluppet. Her kan du slakte demoner i kjent...Loading next content