Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Bubble Ball

Bubble Ball

Bubble Ball er et fysikkspill i sin enkleste, men likevel geniale og vanedannende form. Målet er enkelt. Her skal en ball ledes fra et startpunkt til et målflagg. Til hjelp har du en varierende mengde klosser, fartsbrikker og andre objekter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillet kan ved første øyekast minne mye om Vanish Balls, som vi har anmeldt i en tidligere artikkel. Forskjellen er hovedsakelig at en her ikke skal få matchende baller til å kollidere ved hjelp av god timing, men heller å benytte tankens kraft og finjustering av de ulike partiklene en har til rådighet. Som et resultat av dette er prøving og feiling noe du må belage deg på i store mengder.

HQ

Bubble Ball har i skrivende stund 32 ulike nivåer, men det er stadig flere under utvikling. De forskjellige banene er utfordrende og til tider festlige, men variasjonen mellom de ulike utfordringene blir noe mangelfull. Det å flytte rundt på de ulike objektene inne i nivåene fremstår dessuten som noe kronglete og lite presist, og dette er lite heldig i et spill hvor små detaljer kan gi store utslag.

Bubble Ball
Bubble Ball
Bubble Ball
Dette er en annonse:
Bubble Ball
05 Gamereactor Norge
5 / 10
+
Utfordrende brett
-
Kronglete og upresist, lite variert
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Bubble BallScore

Bubble Ball

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

Bubble Ball er et fysikkspill i sin enkleste, men likevel geniale og vanedannende form. Målet er enkelt. Her skal en ball ledes fra et startpunkt til et målflagg. Til hjelp har du en varierende mengde klosser, fartsbrikker og andre objekter.Loading next content