Norsk
Gamereactor
lifestyle

Bugatti designer bygninger nå

Hvis du noen gang har hatt lyst til å bo i et hus bygget av en hyperbilprodusent, kan du nå gjøre det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bugatti er kjent for sine hyperbiler. Veyron, Chiron og Divo, bare for å nevne noen, er noen av de raskeste bilene i verden, og dette løftet om fart har gjort Bugatti til et kjent navn. Men nå ønsker bilprodusenten å utnytte sine kreative talenter og gå inn i boligbyggingsbransjen.

I en pressemelding får vi vite at Bugatti samarbeider med Binghatti om å designe og bygge en samling boliger på Business Bay i Dubai. Samarbeidsprosjektet skal ha "rolige undertoner" som "står i kontrast til byens pulserende energi".

Når det gjelder hvor mange hus som skal bygges, står det i pressemeldingen at det skal bygges 171 Riviera Mansions og 11 Sky Mansion Penthouses, som alle får unike og skreddersydde planløsninger. Det første vil til og med ha en Riviera-inspirert strand, privat basseng, boblebad, treningssenter, kokkebord, privat betjent, privat medlemsklubb og to bilheiser fra garasje til penthouse.

Det står ikke noe om hvor mye et av disse husene vil koste (selv om det er ganske sikkert at det blir mye penger), eller når de vil være ferdig bygget.

Dette er en annonse:
Bugatti designer bygninger nå
Bugatti


Loading next content