Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: Lightfall

Bungie om Destiny 2: Lightfall: «Det er tydelig at vi bommet på noen av målene våre»

Utviklerne har innrømmet at enkelte sider ved utvidelsen ikke har blitt realisert som håpet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Destiny 2: Lightfall er en solid utvidelse har den ikke levd opp til stjernen Destiny 2: The Witch Queen fra i fjor. Vi kom til den konklusjonen i vår anmeldelse som du kan lese her.

Men nå som utvidelsen har vært tilgjengelig i rundt seks uker har Bungie begynt å reflektere over hva de leverte, og i et nytt blogginnlegg innrømmer studioet at Lightfall ikke har truffet merket.

"Med en solid mengde data under beltet nå er det klart at vi bommet på merket for noen av målene våre og trengte å gjøre oppdateringer basert på konstruktive tilbakemeldinger."

Når det gjelder hva dette gjelder er Bungie i stor grad fokusert på å oppdatere og justere Guardian Ranks-systemet og Commendations-suiten, med noen av disse endringene som kommer i neste sesong når den starter i slutten av mai.

Mens du kan lese om de nøyaktige finjusteringene Bungie planlegger her takket også utviklerne spillerne for deres konstruktive kritikk.

"Å bygge sosiale systemer er alltid utfordrende. Selv i et studio med hundrevis av mennesker vet du aldri hvordan ting kommer til å oppføre seg i den virkelige verden før vi legger det i hendene på spillerne. Det beste med dette fellesskapet er at du ikke er redd for å gi oss innspill! Konstruktive tilbakemeldinger er alltid verdsatt og avgjørende for å hjelpe oss med å få ting i best mulig tilstand for alle, og vi vil fortsette å overvåke og utvikle systemene våre slik at de kan nå våre mål. "

Hva er dine tanker om Destiny 2: Lightfall?

Destiny 2: Lightfall

Relaterte teksterLoading next content