Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Bungie-ansatt redder Halo: Combat Evolved til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste alle at nedleggelsen av Gamespy kom til å ha konsekvenser for onlinespilling på PC, og for EA betyr den kroken på døra for nettstøtten til hele 50 eldre PC-spill. Det samme kan imidlertid ikke sies om PC-versjonen av Halo: Combat Evolved, til tross for at også dette spillet benytter seg av Gamespy-systemet.

Årsaken er en solid dose dedikasjon fra både utvikler Bungie og kjernefansen. Sammen med forumbrukerne Btcc22, Kornman00 og Technut (vi mistenker at dette ikke er deres ekte navn) har nemlig Roger Wolfson fra Bungie satt seg ned for å endre spillets kildekode, slik at Gamespy ikke lenger er nødvendig.

Skal vi tro en tråd på Halo-forumet er dessuten arbeidet mer eller mindre i mål allerede:

- As I explained before, GameSpy is shutting down on May 31, 2014. That would mean the end of the Internet Lobby in the game, which would have a huge impact on Halo multiplayer. I have fantastic news! It will get fixed!! You'll need to update your Halo install, but then the Lobby will work just as it always has, skriver Technut.

Where there is will, there is a way...

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content