Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Boom: Rise of Lyric

Bunnrekord for Sonic Boom - serien har aldri solgt mindre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har tatt mange år og veldig mange dårlig mottatte spill for å rive ned ryktet til Sonic, men nå ser det ut som den lynraske blå pinsvinnet har gått tom for goodwill fra fansen.

De nylig lanserte spillene Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii U og Sonic Boom: Shattered Crystal til 3DS har nemlig sikret seg den særdeles lite attraktive prisen som de minstselgende spillene i hele seriens historie.

Det kommer frem av en økonomiske rapport fra utgiver Sega, der det gjøres klart at spillene kun har solgt 490 000 eksemplarer til sammen siden lanseringene i november i fjor.

Nå er det vel på tide å innse at dere må investere litt mer i utviklingen, Sega? Hvis ikke kan Sonic like så godt pensjonere seg.

Sonic Boom: Rise of Lyric

Relaterte tekster

Sonic Boom: Rise of LyricScore

Sonic Boom: Rise of Lyric

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Med Big Red Buttons Sonic Boom: Rise of Lyric er Sonics siste eventyr ute, og bør kanskje forbli nettopp det. Hans siste eventyr...

2
Slik ser Sonic ut i Unreal Engine 4

Slik ser Sonic ut i Unreal Engine 4

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

På samme måte som Mario, ser Sonic litt malplassert ut i omgivelsene skapt med Unreal Engine 4, ettersom disse er vesentlig mer virkelighetsnære enn traktene det lynraske...Loading next content