Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Crash

Burnout Crash allerede i august

Krasjer inn på XBLA og PSN om en måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nylig annonserte Burnout Crash startet opprinnelig som en Wii-tittel og var planlagt lansert mot slutten av året.

I ettertid bestemte imidlertid Electonic Arts seg for å bytte utviklingsplattform til Playstation 3 og Xbox 360, og nå har de i tillegg annonsert at spillet vil komme tidligere enn planlagt, faktisk allerede til neste måned.

I Burnout Crash får vi et gjensyn med Crash-modusen vi har sett i en rekke av de tidligere Burnout-spillene. Kameraposisjonen har endret seg til fugleperspektiv, men hensikten er fremdeles å storme inn i et trafikkfylt veikryss for å skape så mye kaos som overhode mulig.

Spillet vil by på 16 forskjellige veikryss, alle spekket med muligheter for å skape store trafikale ødeleggelser. I tillegg har utvikler Criterion Games lagt til Autolog-funksjonen vi kjenner fra blant annet Need for Speed: Hot Pursuit, slik at du kan følge med på resultatene til vennen dine, og prøve å slå dem.

Burnout Crash

Relaterte tekster

5
Burnout CrashScore

Burnout Crash

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Glem alt du trodde at du visste om Burnout. Mathias har tatt del i de største og mest underholdende kjedekollisjonene siden hjulet ble oppfunnet...Loading next content