Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Bytting av figurer kommer i Pokémon Go-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Plutselig var det Pokémon Go alle snakket om, og spillet har ennå ikke blitt offisielt lansert i Europa (selv om det skal være rett rundt hjørnet). Utvikler Niantic Labs kunne nylig avsløre overfor Business Insider at det å bytte Pokémons spillere imellom kommer i en fremtidig oppdatering, en funksjon mange har etterspurt ettersom det tradisjonelt sett er en viktig del i spillserien.

De fortalte også at vi vil få bedre Pokémon Gyms i fremtiden. For øyeblikket er de visst kun i sine mest grunnleggende versjoner", ifølge studiosjef John Hanke som poengterer at spillerne vil "få skreddersy funksjonene på flere måter". Det gjenstår å se hva det betyr i praksis.

Har du teste spillet ennå?

HQ
Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content