Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 2

Call of Duty 2

Selger og selger i bøtter og spann

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da Xbox 360 ble lansert i USA ble det solgt veldig mange Call of Duty 2-spill over disken. Faktisk var spillet ved lanseringen det mest solgte og dette kan nå merkes på Activisions salgstall. Call of Duty 2 er nemlig det første Xbox 360-spillet som nådde 1 million solgte eksemplarer alene i Amerika.

HQ

Robin Kaminsky, vise president hos Activision sa:

"Vi er stolte over at Call of Duty 2 er det første spillet som når en million solgte eksemplarer i Amerika. Activision har dedikert seg til å skape ledende serier til neste generasjons konsollene og det gleder vi oss til å fortsette med når Call of Duty 3 lanseres til Xbox 360, PlayStation 3 og Wii denne vinteren."

Call of Duty 2

Relaterte tekster

1
Call of Duty 2 - Xbox 360Score

Call of Duty 2 - Xbox 360

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Vi er nok en gang i skyttergraven, men denne gangen på vår flunkende nye Xbox 360! Er den like bra som PC-versjonen?

4
Call of Duty 2Score

Call of Duty 2

ANMELDELSE. Skrevet av Steen Marquard

Intenst og ytterst spennende Andre Verdenskrig-spill som viser hvorfor Infinity Ward er flere klasser bedre en konkurrentene.Loading next content