Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 2

Call of Duty 2

Krigen oppdateres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ved lanseringen av Xbox 360 var Call of Duty 2 det bestselgende spillet til maskinen, noe som Activision nå har merket godt av. I Nord-Amerika kommer en pakke kalt Call of Duty 2: Game of the year til å slippes. Foruten det hele spillet og en bak scenene-dokumentar bys nye kjøpere også på det brettpakke kalt Skirmish Map Pack som en gratis gave, noe som dog krever at man logger inn på Xbox Live og skriver inn en kode som gjør nedlastningen gratis. Den nye pakken skal finnes i Nord-Amerikanske butikker i slutten av denne måneden og skal koste like mye som bare spillet gjorde ved lanseringen. Activision har enda ikke bekreftet en Europeisk lansering.

HQ

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Call of Duty 2
Call of Duty 2

Relaterte tekster

1
Call of Duty 2 - Xbox 360Score

Call of Duty 2 - Xbox 360

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Vi er nok en gang i skyttergraven, men denne gangen på vår flunkende nye Xbox 360! Er den like bra som PC-versjonen?

4
Call of Duty 2Score

Call of Duty 2

ANMELDELSE. Skrevet av Steen Marquard

Intenst og ytterst spennende Andre Verdenskrig-spill som viser hvorfor Infinity Ward er flere klasser bedre en konkurrentene.Loading next content