Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 4

Call of Duty 2019 dukker opp ved stor E3-begivenhet i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Før ble Call of Duty-spill avslørt i begynnelsen av kalenderåret, fordi de skulle bruke tiden på å overbevise kunder om at det igjen var verdt å kjøpe neste kapittel. Dog har de trukket avsløringen unaturlig langt denne gangen, og selv om flere har spilt spillet, så er det fortsatt ikke blitt avslørt.

HQ

Og det kommer heller ikke til å skje i mai, sannsynligvis. Som bekjent avholder E3-arrangørene de såkalte Coliseum-begivenhetene under messen, hvor man kan komme og se paneler med de største bransjefolkene. De har nettopp avslørt, at ett av disse panelene er med Infinity Ward, hvor de skal snakke om det kommende Call of Duty.

Betyr det at det ikke avsløres på forhånd? Det er ikke helt sikkert, men det begynner å se ut til at spillet først avsløres under E3.

Call of Duty: Modern Warfare 4

Relaterte teksterLoading next content