Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 3

Call of Duty 3-konkurransen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Endelig har vi funnet de to heldig som blir de første til å teste ut Call of Duty 3 for alle andre. På førsteplass kom Richard Christoffersen (ricce01) og Mats Robin Vabø (Laugh Killer). De har nå deltatt i en meget eksklusiv konkurranse hvor Gamereactor og Activision vil ønske disse to hjertelig velkommen til Stockholm på Activisions kontor for å teste ut Call of Duty 3. Reisen er en del av premien og vinneren får både god mat og drikke på turen.

Vi gratulerer disse to herrene for seieren og ønsker de god tur til vår søta bror i øst!

Call of Duty 3

Relaterte tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har gått i skyttergravene nok en gang og nå er han væpnet til skinnet med alskens våpen fra andre verdenskrig.

2
Spill Call of Duty 3 på Xbox One

Spill Call of Duty 3 på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For kort tid siden kunne nostalgiske Xbox One-eiere glede seg over at Call of Duty 2 ble tilgjengelig på konsollen takket være bakoverkompatibiliteten. De som har rast...Loading next content