Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 3

Call of Duty 3-oppdatering

Nytt innhold og spilljusteringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har nettopp meddelt at de er i sluttfasen av en oppdatering til Call of Duty 3 som kommer til å innholde en oppdatering av spillsystemet samt to nye banepakker. Oppdateringen skal frem for alt fikse noen av de problemer som spillet har hatt på Xbox Live, men også ha innvirkninger på selve eventyret.

Banepakken inneholder banen "Champ" som utspilles i Port Royal de Champs. Den kommer til å bli helt gratis og er av medium størrelse. Den andre banepakken kommer til å inneholde hele fem baner, men koster 800 Microsoft Points.

Call of Duty 3

Relaterte tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har gått i skyttergravene nok en gang og nå er han væpnet til skinnet med alskens våpen fra andre verdenskrig.

2
Spill Call of Duty 3 på Xbox One

Spill Call of Duty 3 på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For kort tid siden kunne nostalgiske Xbox One-eiere glede seg over at Call of Duty 2 ble tilgjengelig på konsollen takket være bakoverkompatibiliteten. De som har rast...Loading next content