Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 får mer Zombies neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Treyarch avduket Call of Duty: Black Ops 4 sin Operation Grand Heist-utvidelse i februar kunne de også avsløre at et nytt Zombies-kapittel også skulle komme i løpet av våren. Vi trenger ikke å vente lenge heller.

Studioet kan nemlig fortelle at det som kalles Ancient Evil vil lanseres den 26. mars. Denne gangen går turen til Delphi i Hellas, men stort mer enn det vet vi ikke. Noen korte glipp har blitt lagt ut på Twitter, men de er tilsynelatende bare utdrag av kartet sin filmatiske introsekvens. Vi kan nok uansett forvente å høre litt mer før utvidelsen slippes, så det er bare å titte innom de neste dagene om du ønsker mer.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content