Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 får nytt Blackout-kart og blir gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Første april er virkelig en ekkel dag å gi oss nyheter på, noe Treyarch virkelig merket i dag. De har nå gitt oss en trailer som hevder at Call of Duty: Black Ops 4 får et nytt Blackout-kart på PlayStation 4 i morgen (PC og Xbox One får det som vanlig senere), og de spesifiserer at dette ikke er en spøk.

Om det stemmer er dette et mye mindre kart enn vi er vant til, for denne gangen går turen til Alcatraz. Derfor er det litt synd at de ikke nevner noe om hvor mange kartet er ment for, men uansett vil jeg si det er verdt å hoppe inn. Treyarch har nemlig tenkt å virkelig ta opp kampen mot Apex Legends ved å la alle spille Blackout gratis fra 2. - 30. april. Dermed høres det ut som om den populære modusen endelig blir tilgjengelig separat på konsollene også, men vi får høre hva de sier utover kvelden eller i morgen.

Du kan se noen av de intense tingene vi vil kunne oppleve på Alcatraz under.

HQ
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content