Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty får et offisielt brettspill

Det vil få en Kickstarter senere i år og deretter ankomme i tide til julen 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det kan virke som litt merkelig å forsøke å bringe den actionfylte verdenen Call of Duty til et brettspill, ønsker utvikler Arcane Wonders å gi akkurat dette en sjanse. Som rapportert av Polygon, har det som blir kalt Call of Duty: The Board Game blitt offisielt annonsert, et prosjekt som tar sikte på å komme med en Kickstarter senere i år, alt før det lanseres for fullt akkurat i tide til å legges under juletreet ditt rundt julen 2024.

Siden dette prosjektet nettopp har blitt annonsert, er alt vi vet om det at det vil være et strategispill der spillerne bruker ny kamp-, bevegelses- og siktlinjemekanikk for å skape en tabletop-tolkning av CoD-verdenen.

Brettspillet vil også bruke 35 millimeter miniatyrer, og vil bli satt i tiden med 2019-rebooten Call of Duty: Modern Warfare, og vil bruke de samme våpnene og kartene som kom som en del av det spillet.

Når det lanseres (forutsatt at det når sitt Kickstarter-mål), vil spillet koste $50 for to-personers basisspill, med flere kopier som kan kombineres for å passe flere spillere.

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterte teksterLoading next content