Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League for å streame på Twitch

Det ser ut til at den tidligere kringkastingsrettighetsavtalen med YouTube har kommet til en slutt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at Activision Blizzards Call of Duty League ikke lenger har en kringkastingsrettighetsavtale med YouTube. Som sagt i et nylig Where to Watch-blogginnlegg, har det blitt avslørt at når ligaen kommer tilbake i kveld, vil den streames på Twitch, for første gang siden opprettelsen.

Tidligere hadde CDL en kringkastingsrettighetsavtale med YouTube, det samme gjorde Overwatch League, noe som betydde at du bare kunne se konkurransescenen via YouTube. Men med den som nå streames på Twitch i stedet (og bare Twitch for den saks skyld, bar CDLs faktiske nettsted), må vi anta at den eksklusive avtalen er avsluttet, og ber om spørsmålet om OWL vil følge etter når den kommer tilbake i 2023.

Bare fordi CDL har et nytt hjem, betyr det ikke at det ikke vil tilby belønninger for å se på som det tidligere gjorde. Du kan fortsatt koble Activision-kontoen din til Twitch-kontoen din for å få et begrenset emblem, våpensjarm, telefonkort og helikopterskinn som skal brukes i Call of Duty: Modern Warfare II og Call of Duty: Warzone 2.0.

Når det gjelder tidsplanen for CDLs åpningshelg, finner du det her.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content