Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Call of Duty League signerer eksklusiv avtale med YouTube Gaming

Kampene i sesongene 2023 til 2024 vil bli strømmet eksklusivt på YouTubes plattform.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Strømming på både Twitch og YouTube kan være i ferd med å ta slutt for Call of Duty League, ettersom det ser ut til at sistnevnte plattform vil ha kringkastingseksklusivitet i to år fra og med den kommende Modern Warfare III-sesongen.

Som Dexerto rapporterer, har Call of Duty Leagues avtale med YouTube blitt ryktet i lang tid, noe som førte til kritikk fra spillere, seere og castere. Imidlertid ser det ut til at avtalen nå er så godt som ferdig.

Call of Duty League-lagene antas å ha blitt fritatt for utestående påmeldingsavgifter, og YouTube-avtalen er derfor nødvendig for at Activision skal kunne kompensere for de tapte inntektene. Det ser ut til at co-streaming også kan være en saga blott med denne avtalen, noe som kan gjøre slutt på Call of Duty League sine "watch party"-er som hadde blitt så populære.

Hva synes du om at CDL flytter til YouTube?

Call of Duty League signerer eksklusiv avtale med YouTube Gaming
Photo: Activision


Loading next content