Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty-ligaen har nå forlatt Europa helt og holdent.

London Royal Ravens har skiftet navn og flyttet til Carolina.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision ser ut til å ha en stor utfordring med å engasjere det europeiske publikummet med Call of Duty League, det er i hvert fall det de nye merkene og teamforflytningene tyder på.

Etter at Paris Legion flyttet til Las Vegas i forkant av forrige sesong, har London Royal Ravens nå også forlatt Europa og flyttet til USA, hvor de nå går under navnet Carolina Royal Ravens.

Det er en litt merkelig omprofilering ettersom laget var kjent som Royal Ravens på grunn av at det var basert i vertsbyen for det britiske monarkiet og på grunn av historien som er knyttet til britiske kongelige og ravnene som holder til i Tower of London. Nå beholder laget Royal -delen ettersom det flytter til Carolina, som også regnes som Queen City, men når det gjelder Ravens -delen, føles dette litt som å klamre seg til halmstrå nå.

"Vi er glade for å kunngjøre at vi tar våre kongelige vinger til dronningbyen, Charlotte, NC. Det neste kapittelet av Royal Ravens vil bli drevet av energien, kulturen og motstandsdyktigheten i Carolinas.

"Vi ønsker å takke alle våre fans i London. Fra vi arrangerte den aller første CDL Major for dere i 2020 og frem til i dag, er deres lidenskap for laget vårt og kampene vi har spilt, uten sidestykke. Vi vil alltid være takknemlige for de fire årene vi tilbrakte med å vise flagget for Storbritannia, og for støtten dere ga oss.

"Fra Storbritannia til dronningbyen, vi er alle Royal Ravens".

Hva synes du om denne omprofileringen?

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content