Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

Bytter navn - igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Først het det Call of Duty: Modern Warfare 2. Så ble det bare Modern Warfare 2, fordi Infinity Ward og Activision ville skape en helt ny franchise å jobbe videre med. Men nå har spillcoveret dukket opp på Fourzerotwo-bloggen, og der ser vi at Call og Duty-logoen er på plass igjen. En talsmann fra Activision sier følgende:

- Infinity Wards Modern Warfare 2 er en direkte oppfølger til Call of Duty 4: Modern Warfare. Vi har konsentrert oss om Modern Warfare-navnet for å effektivt kommunisere at det er snakk om den første, skikkelige oppfølgeren til spillet i Call of Duty-serien. Infinity Ward, de opprinnelige skaperne av hele serien, har sagt helt fra starten at Modern Warfare 2 foregår i Call of Duty-universet, og dette reflekteres nå på spillets forside.

Vel vel. Tilbake til Call of Duty: Modern Warfare 2 nå, altså. Samme for oss, bare spillet leverer varene.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte teksterLoading next content